Installation av appen

Du kan installera Kaspersky-appen från appbutiker som drivs av Google, Huawei, Xiaomi och andra leverantörer.

Installera Kaspersky-appen:

1. Öppna appbutiken eller webbplatsen på din enhet.
  2. Leta reda på Kaspersky-appen.
  3. Öppna appsidan och tryck på Installera. Installationen av appen påbörjas.
  4. Öppna appen och visa listan över behörigheter som Kaspersky-appen behöver.
    • Om du samtycker till att ge appen dessa behörigheter går du till enhetens inställningar, letar reda på Kaspersky-appen och ger appen behörighet att hantera alla filer.
    • Avinstallera appen om du inte vill bevilja de behörigheter som krävs för appen.

Om din enhet kör på Android 13 eller 14, ombeds du att ge appen behörighet att visa aviseringar. Om du inte ger denna behörighet till Kaspersky-appen kommer appen inte att kunna meddela dig om din skyddsstatus, licensinformation och andra apprelaterade problem.

Vissa steg varierar beroende på vilken butik du använder.

Mer information om hur du använder Google Play finns i hjälpcentret för Google Play. Gå till AppGallery supportwebbplatsen om du vill ha mer information om hur du använder AppGallery. Mer information om hur du använder andra leverantörers appbutiker finns i hjälpdokumentationen från motsvarande leverantör.